آمیتا چند سال بعد از ازدواجش به فکر گیاه خواری افتاد. او در این مورد بسیار تحقیق کرد و همینطور که خودش می گوید، به این نتیجه رسید که این انتخاب شخصی او و بهترین گزینه اش است. با وجود این که همسرش در مورد گیاه خوار شدن او هنوز متقاعد نشده بود و قصد نداشت شیوه خورد و خوراکش را تغییر دهد اما آمیتا گیاه خواری را به عنوان سبک زندگی خود انتخاب کرد.
او که از مضرات گوشت برای سلامت بدن آگاه شده بود، خیلی زود و برای همیشه دست از مصرف آن برداشت.
آمیتا چند سال بعد از ازدواجش به فکر گیاه خواری افتاد. او در این مورد بسیار تحقیق کرد و همینطور که خودش می گوید، به این نتیجه رسید که این انتخاب شخصی او و بهترین گزینه اش است. با وجود این که همسرش در مورد گیاه خوار شدن او هنوز متقاعد نشده بود و قصد نداشت شیوه خورد و خوراکش را تغییر دهد اما آمیتا گیاه خواری را به عنوان سبک زندگی خود انتخاب کرد.
او که از مضرات گوشت برای سلامت بدن آگاه شده بود، خیلی زود و برای همیشه دست از مصرف آن برداشت.
آمیتا عاشق غذاهای ساده ای مثل پوره آلو، دوقلا( نوعی کیک تند و شور هندی)، پاکودا( اسنک هندی)، پاراتا( نان هندی میان پر) و گلاب جامن( نوعی دسر محبوب هندی) است و همیشه در خوردن آنها زیاده روی می کند! او همچنین از غذاهای چینی و ایتالیایی خوشش می آید و یکی از علت های گیاه خوار شدنش این است که از خوردن غذاهای گیاهی لذت می برد.
همین است که او در سن ۷۰ سالگی همچنان پله های ترقی را طی می کند؛ از دریافت جوایز داخلی و خارجی گرفته تا فیلم هایی که یکی پس از دیگری کار می کند. او در دهه هشتم زندگی خود حتی بیشتر از دوران جوانی اس فیلم بازی می کند و گاهی اوقات تا روزی ۱۶ ساعت هم برای فیلم برداری حاضر می شود. خودش می گوید بدنش با او همکاری می کند و به او اجازه فعالیت فیزیکی همچون یک جوان را می دهد. آمیتا عنوان مشهورترین گیاه خوار را از پتا در حالی دریافت کرد که هفتاد و اندی سال داشت.